Τρόποι αποστολής

delivery_truckΓια την Αθήνα και τις κοντινές πόλεις

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα με δικά μας μέσα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, ή με την συνεργαζόμενη εταιρεία Courier. (ACS)

 

Για αποστολές με δικά μας μέσα σε αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 200€ και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος είναι ανάλογο του μεγέθους-βάρους. Σε περίπτωση που επιλεγεί η ACS το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα.

 

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 4.00μμ.

 

Πριν την παράδοση κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού συγκεκριμένη ώρα η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης του DAFPartsGR (σύμφωνα με το σύνολο των δρομολογίων της ημέρας) όσο και την προτίμηση του πελάτη. Στην Αθήνα είναι δυνατή απογευματινή παράδοση και παράδοση την ημέρα του Σαββάτου μετά από συνεννόηση.

 

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί.

 

Για την Υπόλοιπη Ελλάδα

Υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής:

1.    Με ACS Courier (1-2 εργάσιμες)

2.    Με πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες και παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου)

3.    Με λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες περιοχές λόγω μη φυσικής ύπαρξης καταστήματος ACS Courier η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη.

Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή βαρύνει εσάς και η τιμή διαφέρει για κάθε δέμα, αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες.

 

Για το εξωτερικό

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με την εταιρία TNT Courier και τα έξοδα διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αποστολής.

Οι παραγγελίες στο εξωτερικό δεν παραδίδονται με αντικαταβολή.