41 χρόνια μαζί σας - Απο το 1979

 

first-choice

 

Το 1990 ο Ηλίας Μπαγέας (ο οποίος βρίσκεται στο χώρο από το 1979) ξεκινάει στο Σκαραμαγκά Αττικής την δική του επιχείρηση με βασικό αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση φορτηγών και μηχανημάτων με κινητήρα DAF.

Οι ανάγκες της εταιρείας μεγαλώνουν και το 2007 αλλάζει η νομική της μορφή και δημιουργείται η MΠΑΓΕΑΣ Η. & ΣΙΑ ΟΕ. Οι δραστηριότητες της εταιρείας πλέον επεκτείνονται και στον τομέα της εισαγωγής και εμπορίας ανταλλακτικών.

Το τμήμα ανταλλακτικών εμπλουτίζεται με τμήμα logistics και πλήρως σύγχρονο και εξοπλισμένο ξεκινάει με στόχο να σας προσφέρει τις φθηνότερες και ποιοτικότερες λύσεις στον τομέα των γνήσιων και aftermarket ανταλλακτικών με ειδίκευση στα φορτηγά DAF.

Καθημερινά ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και στους ρυθμούς απαιτητικών επαγγελματιών. Μεταφορικές εταιρίες, μεμονωμένοι αυτοκινητιστές, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, καταστήματα χονδρικής και λιανικής πώλησης, κατασκευαστικές εταιρείες και έμποροι αυτοκινήτων στηρίζονται στην συνέπεια και αξιοπιστία μας εδώ και 41 χρόνια.

Οι άνθρωποι της MΠΑΓΕΑΣ Η. & ΣΙΑ ΟΕ είναι απόλυτοι γνώστες των τεχνικών προδιαγραφών του εκάστοτε φορτηγού DAF καθώς και των ανταλλακτικών και εξαρτημάτων και του εξοπλισμού. Λειτουργώντας ως τεχνικοί σύμβουλοι και όχι σαν απλοί μηχανικοί ή πωλητές είναι άμεσα πρόθυμοι να σας ενημερώσουν για την καλύτερη, ποιοτικότερη λύση κάθε φορά.


41 χρόνια στο χώρο της επισκευής και τεχνικής υποστήριξης και 13 χρόνια τώρα στο χώρο του ανταλλακτικού προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε δίπλα στον επαγγελματία που διάλεξε το DAF σαν φορτηγό.

 

Τμήμα Ανταλλακτικών

Τηλέφωνο: 210-5577199 (Εσωτερικό 1)

Email: sales@bageas.com

Υπεύθυνος: Μπαγέας Θεόδωρος

 

Τμήμα Τεχνική Υποστήριξης

Τηλέφωνο: 210-5577199 (Εσωτερικό 2)

Email: service@bageas.com

Υπεύθυνος: Μπαγέας Τρύφων