ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ BAGEAS I. & CO OE


dafpartsgr_first_choice

1. Γιατί εδώ ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με ανταλλακτικά για φορτηγά DAF και όχι με λίγο από όλα οπότε και το ξέρουμε καλά! 
2. Γιατί μπορείς να βρεις πληθώρα επιλογών...και το γνήσιο αλλά και το aftermarket!
3.Γιατί με την βοήθεια μας μπορείς να καταλήξεις στην πιο σωστή επιλογή για εσένα, το φορτηγό σου αλλά και την τσέπη σου! 
4. Γιατί είμαστε οι φθηνότεροι της αγοράς. Προσπαθούμε σχεδόν καθημερινά να ελέγχουμε 100-120 διαφορετικά είδη για να βρίσκουμε τις καλύτερες τιμές... Αν παρόλα ταύτα βρείτε αλλού χαμηλότερη τιμή στο ίδιο προϊόν φυσικά μας το λέτε...μόνο με την βοήθεια σας μπορούμε να παραμείνουμε οι φθηνότεροι...
5. Γιατί το site μας είναι όμορφο και λειτουργικό και σε βοηθάει να βρεις αυτό που ψάχνεις. Και φυσικά προσπαθούμε καθημερινά να το ενημερώνουμε και να το κάνουμε καλύτερο.
6. Γιατί όταν έρχεται κάποιος και μας γνωρίζει από κοντά καταλαβαίνει πόσο πολύ αγαπάμε αυτό που κάνουμε και πόσο όμορφα περνάμε!
7. Γιατί για όποιον μας επισκεφθεί έχουμε πάντα ότι καφέ, χυμό, αναψυκτικό, τσάι και φυσικά νερό. Ε άμα πεινάει έχουμε και φαγητό...!
8. Γιατί στην BAGEAS I. & CO OE έχουμε δωρεάν wifi για να περνάει η ώρα γρήγορα και να μην πλήττετε και να βαριέστε...!
9. Γιατί τα παιδιά στο συνεργείο μας δουλεύουν με όρεξη, ψυχή και χαμόγελο. Οποίος τους έχει επισκεφθεί το ξέρει από πρώτο χέρι...
10.Γιατί η BAGEAS I. & CO OE ξεκίνησε το 2007 με σκοπό να είναι ο φίλος του αυτοκινητιστή αλλά και του συνεργείου και μέχρι σήμερα το έχει καταφέρει χάρη στην εμπιστοσύνη και στην βοήθεια που του δείχνετε.